El Salou FS ja és líder

Sis victòries consecutives i 10 jornades sense perdre, motius per afirmar que el Salou FS és l'equip en millor estat de forma de la Tercera Divisió. Acabat de baixar de la Segona B i després de remodelar la plantilla i el cos tècnic, ningú va dir que fos imperatiu encapçalar la taula.

Però, el pas de les jornades evidencia que la capacitat de creixement i adaptació dels de Manel Hidalgo no coneix encara límits. La primera volta s'acaba dissabte i no serà pas ni l'entrenador qui descartin cap meta futura ja: líders amb tres punts més que el segon, això sí, amb un partit més.

Els salouencs debuten aquest dijous (21.15 hores) a la Copa Catalunya i en una primera ronda en què passaran per la pista del Sant Boi, rival de Primera Catalana, dues divisions per sota. Una opció de repartir minuts per als de la capital de la Costa Daurada, però sense oblidar que les garrofes es guanyen a la Lliga.

Anys enrere el Salou FS va accedir a la fase final de la competició catalana, tot i que el camí és llarg i el risc de cansament i lesions, elevat.

Segona setmana consecutiva amb doble test de futbol sala, ja que l'anterior va recuperar-se un partit ajornat al seu dia per la COVID. Dissabte, últim rival del tram inicial de la categoria de bronze: Olímpic Floresta - Salou FS i sense els lesionats Unai i Bryan.