Pere Granados: "el model de sol i platja ja no és suficient"

Salou vol deixar enrere el model exclusivament turístic basat en l'oferta de sol i platja. El govern defensa que ja ha donat passos en aquesta direcció i ara els plasma en el nou full de ruta del Patronat de Turisme.

L'entreteniment i també el benestar són els dos eixos destacats del Pla d'Accions per enguany. L'Ajuntament té assumit que aquest model tradicional ha perdut atractiu i competitivitat.

Es vol potenciar l'activitat més enllà de l'estiu i, cap a on van els esforços? Doncs, segons el govern, passen per potenciar altres elements com la gastronomia, l'esport, el paisatge, la cultura i la salut. És el que es defineix en el nou pla d'accions del Patronat Municipal de Turisme. El full de ruta pretén evolucionar el model turístic oferint noves opcions als visitants.

Amb la consolidació d'aquest gir, Salou també espera obrir-se a nous públics. Des dels que viatgen per participar en proves esportives, als qui els atreu el patrimoni històric i natural. Per exemple, aquests darrers aviat podran gaudir del Camí de Ronda acabat o bé del projecte “Un passeig per la història de Salou” que podria veure la llum enguany.