La Fiscalia demana 26 anys per als acusats d'una doble violació a Salou

Els dos presumptes violadors d'una dona de 22 anys a Salou seuran aquest dimecres al banc dels acusats. Els fets van ocórrer l'agost del 2020, quan la dona va conèixer-los a la zona d'oci nocturn del carrer Murillo.

Posteriorment, es van desplaçar a la platja i l'agredida es va quedar sola amb un dels acusats, que va procedir a petonejar-la de forma consentida. Tot seguit, va començar a tocar-li les parts íntimes i la jove va demanar-li que parés. El presumpte agressor va fer cas omís de la voluntat de la noia i la va empènyer contra una tanca per violar-la.

Carrer murillo violacio salou

Durant el transcurs de la violació el segon acusat hauria arribat al lloc dels fets. Aquest, no només no hauria reaccionat a les constants súpliques de l'agredida, sinó que va obligar a fer-li una fel·lació i va acabar violant-la tal com havia fet el seu company prèviament.

La Fiscalia demana una pena de 26 anys de presó i 16 de llibertat vigilada. També se sol·licita una ordre d'allunyament de la víctima, que rebria 40.000 euros en concepte d'indemnització. Finalment, el fiscal també vol que es prohibeixi l'entrada a Espanya dels dos acusats, que són estrangers, en complir dues terceres parts de la condemna.