Derbi a la part alta de la Tercera Divisió del futbol sala

Molt més que tres punts en joc perquè entre l'Alforja i el Salou FS hi ha pocs secrets, moltes vivències compartides, i l'orgull de situar-se al davant del veí territorial. Els salouencs, en ratxa, podrien acabar la setmana com a líders.

El Salou Futbol Sala no perd des del mes d'octubre i l'Alforja, també. Amb 25 i 23 punts, respectivament, segueixen les petjades d'un Penya Esplugues que encapçala la taula de la Tercera Divisió amb menys d'un triomf de marge dels de la capital de la Costa Daurada.

L'estat físic de l'equip de Manel Hidalgo frega la perfecció i la represa posterior a Nadal ha sigut perfecta amb victòria a Solsona per 1 a 7. Queda més de mitja temporada, però avançar a la pista de l'Alforja trencaria la taula, obrint la primera escletxa important respecte al tercer classificat.

Insisteix Hidalgo que les estadístiques són anecdòtiques i que l'únic rellevant és centrar-se en la feina d'un mateix. També en estudiar bé un rival amb qui bona part de la plantilla ha conviscut en anteriors projectes esportius. L'únic club que ha estat capaç de desfer-se de l'Alforja va ser justament el líder.

L'Alforja - Salou Futbol Sala es disputarà aquest dissabte a les 19.30 hores. Una victòria combinada amb una ensopegada del Penya Esplugues col·locaria els salouencs al capdavant de la competició.