La Lliga mental del CB Salou

El Club Bàsquet Salou-Martinenc és un test gairebé tant psicològic com esportiu per a la plantilla local, situada a la zona mitjana de la Lliga EBA amb tres victòries i tres derrotes. Caure a la pista del Roser va truncar l'intent d'encadenar de nou dos resultats satisfactoris.

La majoria dels equips s'han mostrat fins igual o més irregulars que els salouencs, però jugadors i tècnic n'esperen més del curs. Cal garantir que l'exigència intersetmanal i col·lectiva no decau per culpa d'una classificació pràcticament anecdòtica a manca de 17 jornades.

No deixar d'intentar-ho, insisteix Jesús Muñiz, confiant en la fortalesa d'un grup que ja ha demostrat molts altres cops tenir caràcter per superar adversitats. El factor inicial imprescindible per remuntar el vol és ser inexpugnables a casa, on ara toca el Martinenc amb qui empata a la taula i que va tenir contra les cordes el CBT setmanes enrere.

L'aler lesionat Gerard Gutiérrez afronta la recta final per a la tornada amb un CB Salou que ha travessat una setmana difícil a la infermeria arran del procés gripal de noms com el d'Adrià Aragonès. El duel contra el Martinenc es disputarà diumenge a les 18.15 hores.