Notícies 12. Edició migdia. 10/05/2024

Visita sorpresa i sense previ anunci del president del govern estatal, Pedro Sánchez, a Tarragona en l'últim dia de campanya electoral on ha protagonitzat un bany de masses al centre. El líder del PP, Alberto Nuñez Feijóo, també ha tancat campanya a Tarragona.

Més de 600.000 persones de les comarques de Tarragona estan cridades aquest diumenge a les urnes per decidir la composició del Parlament de Catalunya. Hi ha 18 escons al Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre que actualment es reparteixen set partits.

L'ajuntament de Tarragona apunta el Port com el principal focus dels problemes que té la ciutat amb els coloms. És on s'alimenten. Per això el consistori reclama a l'Autoritat Portuària que faci més accions més enllà introduir falcons que els capturen.

Anirem fins a l'Espluga de Francolí on aquest cap de setmana antics locals comercials tornaran a aixecar la persiana per omplir-se de cultura. És el festival Espais Vius d'art que pretén impulsar el comerç de la vila.

I en esports, el Nàstic podria certificar matemàticament aquest cap de setmana la seva classificació per jugar el playoff d'ascens. Rep el Logronyés, un equip que gairebé està descendit. Els granes han de guanyar i esperar l'ensopegada de la Cultural Leonesa.

Programes més recents a TAC12