Notícies 12. Edició migdia. 09/05/2024

El penúltim dia de campanya electoral passa a Tac12. Els candidats tarragonins s'enfronten aquest dijous al debat conjunt de la televisió pública i el Diari Més. És el cara a cara entre les 7 forces amb representació a la demarcació.

I avui que els pagesos han entrat en campanya amb la intenció d'arrencar el compromís dels partits polítics. És una de les imatges del dia a Tarragona amb la plaça Imperial Tarraco col·lapsada per una trentena de tractors.

Inversió de 3 milions d'euros a la paperera Matias Gomá Tomás de La Riba. Es tracta d'una aposta per millorar el tractament de fibres i la qualitat del producte de la fàbrica. L'empresa compta amb una setantena de treballadors. 

La cuina de fa 2.000 anys tornarà a taula, un any més per Tarraco Viva, però aquesta vegada anirà més enllà. El Convivium no serà només una cita puntual, sinó que els xefs del territori incorporaran els plats romans durant tot l'any als seus restaurants.

La Unió Esportiva Valls no tira la tovallola i lluitarà per la promoció d'ascens fins al final. Només queden dues jornades. Les opcions són complicades, però hi són. Els vallencs han de guanyar els dos partits i esperar que els rivals es deixin punts.

Programes més recents a TAC12