Notícies 12. Edició migdia. 08/05/2024

Els aturats cobraran més. El subsidi d'atur passa dels 480 euros als 570, per tant, seran 90 euros més. La mesura protegeix especialment els majors de 52 anys. l'acord la presentat avui la ministra amb el suport dels sindicats però no de la patronal.

El Port de Tarragona lluita contra els coloms amb els falcons. Són un depredador natural dels coloms que tants problemes plantegen a la ciutat de Tarragona però també al port on troben en els cereals l'aliment perfecte. Veurem els quatre nous falcons que han nascut a les instal·lacions portuàries.

Anirem fins a la zona de Joan XXIII per parlar amb els usuaris que aparquen en una zona que fins fa poc no era de pagament. Ara és taronja, per tant, es paga un euro al dia. Sabrem com ha estat rebuda la mesura que ha passat per diferents estadis.

El Valls Va de Vins espera repartir fins a 15.000 degustacions en la seva desena edició que se celebrarà els dies 17 i 18 de maig. L'oferta vinícola anirà acompanyada d'actuacions musicals i entrades al Museu Casteller.

I en esports, aterra a Salou el campus d'handbol que promou una llegenda de l'esport com és l'exjugador del Barça Enric Masip. Serà al juny i està pensat per a joves d'entre 8 i 17 anys. Complementa l'oferta de la capital de la Costa Daurada com a destinació de turisme esportiu.

 

Programes més recents a TAC12