Notícies 12. Edició migdia. 06/05/2024

La demarcació de Tarragona viu el millor abril dels últims 16 anys pel que fa a l'ocupació. L'atur ha baixat en un miler de persones durant el darrer mes. Tot i això encara hi ha 39.000 aturats a les comarques tarragonines. Tots els sector milloren, sobretot el dels serveis.

Nova mobilització dels veïns de la pedania de Lilla, a Montblanc, per reclamar que l'Estat els pagui els diners promesos per les esquerdes que van sortir a casa seva amb les obres del túnel de l'A-27. Han tornat a tallar els accessos al túnel i ho repetiran cada dilluns. Si no ho aconsegueixen es plantejaran altres protestes.

Comença la darrera setmana de campanya abans de les eleccions d'aquest diumenge per decidir la composició del Parlament de Catalunya. Tots els partits intensifiquen l'agenda marcada avui per la denúncia a la junta electoral del PSC cap a Esquerra a qui acusa de fer actes institucionals amb finalitats electorals.

Passarem pel passeig Jaume Primer de Salou per fer balanç de la fira gastronòmica Sabor Salou. L'espai s'ha omplert durant tot el cap de setmana de visitants que han pogut provar de primera mà la gastronomia de la capital de la Costa Daurada. Hi han passat més de 45.000 persones en tres dies.

I en esports, el Nàstic signa un partit gris al camp del Sabadell on no passa de l'empat a 0. Els homes de Dani Vidal continuen sense certificar la seva classificació per al play-off d'ascens.

 

 

Programes més recents a TAC12