Notícies 12. Edició vespre. 02/05/2024

L'ajuntament de Tarragona demana a la Generalitat que deixi sense efecte les àrees residencials que estaven previstes al barri de Sant Salvador i a la zona de Pou Boronat. Preveien la construcció de gairebé 3.000 habitatges entre els dos espais. El nou pla urbanístic no ho contempla.

Unes 500 persones es manifesten pel centre de Tarragona per reclamar treballar menys hores i cobrar millors sous. És una de les reivindicacions dels sindicats majoritaris en un Primer de Maig marcat pel clima de campanya electoral.

Comença a l'Audiència de Tarragona el judici contra una xarxa que es dedicava a l'explotació sexual de dones estrangeres. Es demana més de 1.500 anys de presó per als 20 acusats. La principal petició és pel matrimoni que estava al capdavant de la trama.

El barri de Sant Salvador estrena una ruta per reivindicar i posar en valor la riquesa cultural del barri. L'han dissenyat un grup d'alumnes de l'Institut Vidal i Barraquer. Sabrem per quins espais passa.

Als esports veurem com afronta el juvenil del Club Hoquei Vila-seca al Campionat de Catalunya de la categoria. Es juga des d'aquest divendres a Vic. En joc hi ha dos bitllets per al Campionat d'Espanya que se celebrarà precisament a Vila-seca del 17 al 19 de maig.

Programes més recents a TAC12