Notícies 12. Edició vespre. 30/04/2024

El Camp de Tarragona no patirà per la sequera. Ho diu el Consorci d'Aigües que tot i això, mantindrà el pla per responsabilitat, per la situació que viu la resta de Catalunya, però argumenta, que aquí, no cal patir.

Valls prioritza les inversions per acabar a temps les obres per convertir Ca Padró en la seu de l'escola de música i no perdre la subvenció dels fons europeus. Això farà canviar el calendari d'altres projectes que es retardaran com la nova seu de la policia local i el pavelló d'hoquei del Vilar.

L'ajuntament del Catllar s'oposa a la construcció d'un complex esportiu privat a tocar de l'escola britànica i al límit amb el terme municipal de Tarragona. Des del consistori tarragoní argumenten que si la llicència compleix tots els requisits l'hauran d'aprovar.

Sabrem com és el cartell de la festa major de Sant Joan de Valls d'enguany i que fa clares referèncie  a la celebració i revetlla de Sant Joan. avui s'ha presentat.

En esports, el voleibol Sant Pere i Sant Pau celebrarà aquest dissabte amb l'afició l'ascens a Superlliga, la màxima categoria estatal. Ho farà al pavelló del barri cooperativista. Divendres, se celebrarà la recepció oficial a l'ajuntament.

Programes més recents a TAC12