Notícies 12. Edició vespre. 12/04/2024

El sorteig de la Primitiva deixa 32 milions d'euros al barri tarragoní de Sant Salvador. Se l'emporta un únic encertant. És un premi històric, el més gran que ha tocat mai a Tarragona i ho fa en un dels barris més humils.

La Generalitat no veu necessària construir una quarta escola a Torredembarra. L'ajuntament insistirà en la seva petició perquè consideren que estan al límit.

Acaben les obres de la sala de vetlles de Constantí tot i que no entrarà en funcionament fins a finals d'any. Per posar-la en marxa s'esperarà a què es constitueixi la nova funerària pública juntament amb els municipis de Reus, Salou i Vila-seca.

Salou acull el un campionat mundial de futbol per a persones amb lesions cerebrals. Competiran durant una setmana en un esdeveniment que més enllà de la competició i que posa en valor l'esport com a eina d'inclusió social.

En esports,  farem la prèvia del partit de playoff per l'ascens que enfrontarà demà l'Oca Global Salou al Ciudad de Huelva. Avui els homes de Jesús Muñiz han marxat cap a terres andaluses. Farem la prèvia amb tres dels seus jugadors, Adrià Aragonès, Víctor Aguilar i Antón Bouzán

I el Nàstic es desplaça al camp del Tarazona on trobarà un equip necessitat de punts i que suma tres victòries consecutives. Els grana no poden fallar per continuar aspirant al liderat.

I a l'espai de l'entrevista del divendres, ens desplacem a Montblanc on avui s'ha presentat la 37a edició de la Setmana Medieval, que arriba amb novetats només començar. L'acte inaugural serà l'entrega de la primera rosa de l'any que avui ja s'ha tallat del roser del Portal de Sant Jordi.

 

Programes més recents a TAC12