Notícies 12. Edició migdia. 10/04/2024

No hi ha sorpreses a les llistes presentades a la Junta Electoral Provincial de cara a les eleccions del 12 de maig al Parlament. 19 partits han presentat candidatura per repartir-se els 18 escons que hi ha en joc a la circumscripció de Tarragona. En les darreres eleccions, van aconseguir representació 7 partits.

Entrarem a un dels pisos d'Aprodisca a Montblanc on hi viuen persones amb altres capacitat que abans estaven en residències. Són habitatges que els permeten tenir molta més autonomia en el seu dia a dia.

Torredembarra tindrà aquest estiu una platja per a gossos. S'habilitarà una zona de 2.000 metres quadrats entre el Nàutic i Cal Bofill . L'ajuntament ha obert una consulta per elaborar les normes d'ús.

Salou coronarà aquest cap de setmana Miss RNB Espanya. S'hi celebrarà la final del concurs de bellesa amb la presència d'una cinquantena de participants. Serà dissabte al Teatre Auditori.

I ens esports, analitzarem el rival de l'OCA Global Salou en la lluita per pujar de categoria. El Ciudad de Huelva presenta uns números molt semblant als dels salouencs i també debuta en la lluita per l'ascens. El primer partit es disputa dissabte a Andalusia.

 

 

Programes més recents a TAC12