Notícies 12. 03/04/2024

 

 Els Mossos investiguen la mort  violenta d'un home en un pis de la zona de Baix a Mar a Torredembarra. Han estat els companys de pis de la víctima qui han avisat la policia a la matinada. És la quarta mort violenta al Camp de Tarragona en només 3 mesos. 

Els pescadors de Tarragona no descarten una nova jornada de vaga després de deixar les barques a port ara fa un me. Una imatge que es podria tornar a repetir perquè no han aconseguit cap avançament important en la seva situació.

La Torre d'en Virgili de la Pineda es restaurarà. És una construcció del segle 13 que ha estat declarada Be Cultural d'Interès Nacional i està situada a la futura zona d'activitats logístiques del Port. S'hi destinaran més de mig milió d'euros.

Neix la ruta gastronòmica del vermut al Baix Gaià amb la participació de 25 establiments centrats sobretot a Torredembarra i Altafulla. Es combinarà la beguda amb tapes que es renovaran cada setmana des d'aquest cap de setmana i fins al juliol.

En esports, el volei Sant Pere i Sant Pau evitarà un dels grans favorits a l'ascens a Superlliga en la fase prèvia del playoff per pujar de categoria. Són el Textil Santanderina o el Leganès. L'ascens se'ls jugaran del 25 al 28 d'abril a terres gallegues.

 

Programes més recents a TAC12