Notícies 12. Edició migdia. 02/04/2024

Bona ocupació al territori per Setmana Santa, tot i que els temps no ha acabat d'acompanyar. Hi ha hagut molta més afluència a la costa que no pas a l'interior, sobretot gràcies al turisme esportiu que ha omplert hotels.

Baixa l'atur al març en 600 persones. Tot i això hi ha més de 40.000 persones que busquen feina a la demarcació de Tarragona. És un 2% menys que fa un any. Les dades remunten sobretot gràcies al sector serveis.

Avui acaba la vaga dels treballadors de la recollida de brossa a Torredembarra. L'aturada s'ha fet notar en els punts amb hi ha hagut més afluència aquesta setmana santa.

Estarem a Constantí amb la representació de la Passió pels carrers del municipi, que es va celebrar tot i l'amenaça de pluja. S'ha convertit en un esdeveniment singular al Camp de Tarragona amb la implicació d'una vuintantena de persones que hi donen vida.

I en esports, el Nàstic es fa fort fora de casa on ha aconseguit 17 dels 21 punts possibles. La lluita per l'ascens també passa per lluny del Nou Estadi on els grana aconsegueixen millors resultats. Fa 4 mesos que no perden fora de Tarragona.

Programes més recents a TAC12