Notícies 12. Edició vespre. 12/03/2024

El Ministeri de Transports aprova definitivament el projecte que ha de permetre  construir un carril bici i per a vianants des de la zona de Llevant de Tarragona, a tocar d'Altafulla fins al centre de la ciutat. També s'inclouen pantalles acústiques per minimitzar el soroll dels vehicles a l'A7. Les obres costaran 9 milions d'euros.

Una aplicació mòbil permetrà millorar la seguretat en sis municipis del Camp de Tarragona. Es tracta d'un servei que permet geolocalitzar els ciutadans que ho autoritizin i així poder actuar més ràpidament quan sigui necessari. Ja es fa servir en municipis de Barcelona

El TSJC està preocupat per la llarga cua que hi ha per celebrar judicis a Tarragona. Demanen crear nous jutjats i traslladar-hi més magistrats.

Montblanc celebrarà el 8 i 9 de juny la setena edició del festival de construccions de Lego. Avui s'ha presentat amb dos grans atractius: l'exposició de diorames i els tallers de robòtica que van ser tot un èxit en l'edició anterior.

El mundial de ral·lis no tornarà a la Costa Daurada almenys fins al 2027. Els propers dos anys la cita mundialista se celebrarà a Gran Canària.

Programes més recents a TAC12