Notícies 12. Edició vespre. 07/02/2024

Els pagesos porten les seves reclamacions a Barcelona amb marxes lentes fins a la capital catalana. El president Aragonès anuncia la creació d'una finestra única per agilitzar els tràmits burocràtics.

Repsol arriba a la meitat de la parada programada a l'àrea de química derivada del complex industrial. Es treballa en la millora de la torxa, la reducció d'emissions contaminants i l'agument de la capacitat de producció.

El comitè d'empresa dels treballadors de la neteja de Tarragona força la dimissió del seu president, Martin de Sande. La renúncia va arribar un dia després que es conegués que Fomento de Construcciones i Contratas no continuarà prestant aquest servei a la ciutat.

Els alcaldes del PSC fan costat a l'alcalde de Salou en la seva demanda perquè el futur tramvia del Camp de Tarragona no tingui catenàries al seu pas per l'interior dels municipis. Ha estat en una trobada a la capital de la Costa Daurada.

I en esports, el volei Sant Pere i Sant Pau espera amb candeletes la reincorporació d'un dels seus jugadors insígnia, Elio Carrodeguás, lesionat des de principis d'any. Els cooperativistes només han pogut guanyar un dels cinc partits que han disputat sense ell. Podria reaparèixer a finals d'aquest mes.

Programes més recents a TAC12