Notícies 12. Edició vespre. 06/02/2024

Els pagesos tallen les carreteres per dir que estan farts. Protesten pels baixos preus que els paguen, per l'excés de burocràcia i pels plans de les administracions per afrontar la sequera. Els talls paralitzen bona part del territori català.

Els talls a les carreteres provoquen llargues cues a les carreteres. Els transportistes són un dels col·lectius més afectats. Entenen les protestes però també demanen comprensió cap al seu sector. Avui, la majoria, han optat per plans alternatius.

Parlarem amb defensors i detractors de la mesura anunciada la setmana passada de reduir a la mínima expressió l'ús del mòbil als centres educatius. Coincideixen en la necessitat d'acompanyar a casa la feina pedagògica que es va a les escoles i instituts.

Les comparses guanyadores del Carnaval de Tarragona escolliran si regnar com a rei o reina. És una novetat que arriba per trencar estereotipips i desigualtats i que s'ha donat a conèixer avui en la presentació del ninot, la ninota i la bóta a la plaça de la Font.

I en esports, les tres victòries seguides del Nàstic lluny del Nou Estadi han permès als homes de Dani Vidal reenganxar-se a la lluita per l'ascens. Això combinat amb les bons resultats a casa situen els grana a un punt del líder.

Programes més recents a TAC12