Notícies 12. 08/05/2023

El setembre de l'any vinent es jutjarà el cas que investiga si hi va haver enriquiment fraudulent en la compra-venda dels terrenys on es va construir el centre comercial de Parc Central de Tarragona. És un cas que es remunta als anys 90 i que no arriba a judici fins ara.

L'alcalde de Salou insisteix en reclamar més vigilància i seguretat per al municipi després del doble assassinat que hi va haver la setmana passada en un tiroteig. L'únic detingut, de moment pel cas, està en presó provisional sense fiança.

S'aturen les obres de remodelació del camp de rugby de l'Anella Mediterrània de Tarragona. Un error en la redacció del projecte obliga a tornar a licitar-lo. El nou terreny de jocs haurà d'esperar.

Farem balanç de la FIM de Vila-seca, la fira de música familiar i emergent que ha aconseguit mantenir les xifres d'assistència de l'any passat amb 9.000 espectadors en la quarentena de concerts que s'han programat.

La Unió Esportiva Valls certifica la classificació per jugar la temporada vinent a la Superlliga. Ho fa després de no passar de l'empat a casa contra el Santfeliuenc. El líder, però s'allunya a 7 punts quan en queden 9 per disputar-se.

 

 

Programes més recents a TAC12