Notícies 12. Edició migdia. 03/04/2023

La benedicció de palmes i palmons enceta els actes més tradicionals de la Setmana Santa. Aquest cap de setmana les primers processons ja han omplerts els carrers de ciutats com Tarragona i Valls. La processó del Sant Enterrament de Tarragona, aquest divendres, serà, com sempre, en directe per TAC12.

L'ajuntament de  Vila-seca incorpor 5 milions i mig d'euros al pressupost d'aquest 2023. Part important, un milió, es destinaran a redactar el projecte que ha de transformar l'estadi. També es destinaran 700.000 euros a la redacció del nou pla urbanístic.

Salou inaugura el nou parc i miradors de la platja Llarga. S'ha millorat l'accessibilitat i s'ha renaturalitzat la zona amb vegetació autòctona des del carrer Brussel·les fins al mar. Amb aquest, la zona ja compta amb tres miradors.

Una trentena de grups i uns 200 músics posaran veu i notes al Festival Dixieland de Tarragona que enguany se celebrarà del 28 d'abril al 14 de maig. Els grans noms es combinaran amb talents locals en un festival que es trena l'Antic Ajuntament com a emplaçament.

El Club Bàsquet Valls s'emporta el derbi contra el CBT i guanya al Serrallo per 49 a 66. Feia més de dues dècades que els vallencs no s'imposaven a la pista dels tarragonins en un enfrontament que van poder seguir en directe per TAC12.

I en futbol, la Unió Esportiva Valls veu com se li escapen els tres punts del Vilar després que el rival, el Can Vidalet, empatés a un a les acaballes de l'enfrontament. Els vallencs se situen a tres punts del líder, el Reddis, que va guanyar al cuer de la categoria.

 

 

 

 

Programes més recents a TAC12