Notícies 12. Edició migdia. 31/03/2023

El sector turístic de la Costa Daurada esperen ocupar 8 de cada 10 places ofertes durant aquesta setmana santa. És una molt bona previsió tenint en compte que obriran 3 de cada 4 hotels. Les dades podrien ser més bones encara si el temps acaba acompanyant.

Valls inaugurarà aquest cap de setmana el nou espai públic a tocar de l'antiga muralla medieval de Sant Antoni. Les obres de recuperació d'aquest tram de la muralla s'han allargat un any i han costat gairebé mig milió d'euros.

Tarragona recorda els deportats tarragonins als camps de concentració nazi amb la col·locació de llambordes commemoratives. Se n'han col·locat 5 però la intenció és situar-ne una vintena que recordin bona part dels 55 deportats de la ciuta dels que es coneix el seu domicili.

Montblanc condiciona l'espai que ha de ser una de les futures portes d'entrada del Parc Natural de les Muntanyes de Prades. Són uns terrenys que l'ajuntament va comprar fa gairebé un any. S'han desbrossat camins i s'han deixat al descobert dos molins que podrien ser medievals.

La Unió Esportiva Valls intentarà assaltar el liderat de Primera Catalana tot i que no ho tindrà fàcil. Els vallencs reben al Vilar el Can Vidalet, el quart classificat, mentre que el líder, el Reddis, rep el cuer. A més, els de Manel Cazorla tenen baixes.

I en bàsquet farem la prèvia del partit de la jornada d'aquest cap de setmana. És el derbi, l'enfrontament al pavelló del Serrallo entre el CBT i el CBValls. S'enfronten el tercer i el quart classificat amb la tercera posició en joc que segons com vagin les coses podria donar accés al playoff d'ascens.

Ho farem amb el portaveu de Federació Empresarial d'Hostaleria i Turisme de Tarragona, Xavier Guardià. Li preguntarem com estan ara per ara les reserves d'una setmana santa en què si el temps acompanya les xifres d'ocupació poden ser molt bones. Quin turista ens visita? Serà una bona setmana santa per la Costa però també per l'interior? Són algunes de les preguntes que avui li plantejarem al nostre convidat.

 

 

Programes més recents a TAC12