Notícies 12. Edició migdia. 11/01/2023

700.000 persones han visitat durant l'any passat els monuments de Tarragona. Una xifra que dobla la de l'any 2021 i que s'acosta força a la que es va registrar abans de la pandèmia. Entre els més visitats, el circ i l'amfiteatre.

La urbanització de la Móra disposarà d'un dipòsit per recollir les aigües residuals i evitar que s'evoquin al canal. S'hi invertirà un milió d'euros dels 3 milions i mig que rebrà l'ajuntament dels fons europeus per potenciar la sostenibilitat turística.

Entrarem a l'espai que l'Asssociacó Todos en Azul ha obert al barri tarragoní de Torreforta per cuidar nens i nenes autistes i donar un espai de respir a les persones que els cuiden. Aquesta setmana ha començat a funcionar.

Més de 30.000 persones s'han acostat aquest nadal a visitar el pessebre de sorra de la Pineda, una xifra molt bona que s'ha aconseguit també amb les activitats paral·leles que s'han organitzat a l'entorn. Avui s'ha destruït.

Tarragona acollirà un final d'etapa de La Vuelta a Espanya el pròxim 29 d'agost. La jornada arrencarà a Andorra i passarà també per Valls. L'últim cop que la ciutat va ser la seu d'una meta va ser l'any 2017 i a l'Anella Mediterrània.

Programes més recents a TAC12