Notícies 12. Edició vespre. 10/01/2023

El Col·legi d'Economistes de Catalunya avala els projectes de Hard Rock i la construcció d'una planta d'hidrogen verd a Tarragona. 8 de cada 10 economistes enquestats creuen que són importants per al territori, tot i que el projecte de la indústria química es veu amb més bons ulls que el projecte d'oci.

La Part Alta de Tarragona tindrà enguany una vintena de càmeres de vigilància repartides pels carrers. També se n'instal·laran a la Rambla Nova, a la Vella i al costat de l'amfiteatre. Serà la tercera zona de la ciutat que comptarà amb aquests elements després que ja funcionin les de Llevant i les de la Part Baixa.

Veurem com alumnes del màster internacional d'enologia de la URV embotellen el vi escumós que ells mateixos han elaborat. L'obriran al juny de l'any vinent quan es graduïn.

Entrarem al taller de l'escultor vila-secà Antoni Mas que ha creat els ceptres que estrenaran els diables de Vila-seca aquesta festa major. És una de les novetats més destacades de la Nit del Foc del 21 de gener que també tindrà per primera vegada la representació d'un entremès forani que farà el Ball de Diables de Vilafranca.

El pavelló de Sant Pere i Sant Pau reobre les portes amb la instal·lació de parquet. Els treballs culminen un projecte que va incloure la millora de la il·luminació i el canvi de la coberta. És l'obra més important al recinte en tres dècades.

Programes més recents a TAC12