Notícies 12. 19/12/2022

Els comuns ara mateix dirien NO al pressupost de Tarragona i per tant no facilitarien l'aprovació dels comptes al govern de Pau Ricomà. La darrera proposta del govern no els convenç. La decisió final la pendran dimecres en assamblea.

Torredembarra aprovarà demà el pressupost per a l'any vinent que puja gairebé 24 milions d'euros, un 5% més que enguany. Com a principals inversions hi trobem la piscina coberta i la renovació de la gespa del camp de futbol. Per assegurar-les l'endeutament s'enfilarà als 2 milions.

Salou posa la primera pedra a l'edifici que serà el nou casal de la Dona. S'aixecarà on hi havia l'antiga casa dels mestres en un solar de 700 metres quadrats. La previsió és que estigui operatiu en un any. Costarà 600.000 euros.

Entrarem a un dels darrers assajos abans de l'estrena aquest divendres del Messies de Händel a l'església de Sant Joan de Valls. És el messies més participatiu perquè a les veus professionals de Roger Padullés o Júlia Farrés s'hi afegiran una seixantena de cantaires que s'han apuntat a una iniciativa que s'ha volgut obrir a tothom.

L'equip continua en plaça de descens a l'EBA en caure contra el Benicarló en un polèmic partit per l'actuació arbitral. El tècnic Jesús Muñiz esclata per l'actuació dels col·legiats i després d'un duel que va decidir-se a les acaballes.

En futbol, el Valls és colíder de la Primera Catalana després de remuntar contra el Reddis en un derbi que vam narrar a TAC12 i que podeu recuperar al web. Els de Manel Cazorla empaten a punts amb els reusencs, en lluita per la plaça d'ascens a Tercera RFEF.

Programes més recents a TAC12