Notícies 12. Edició vespre. 19/10/2022

65.000 persones del Camp de Tarragona s'hauran de confinar el proper 2 de novembre a casa o a l'edifici més proper si estan pel carrer. És el que preveu el gran simulacre de risc químic que s'està preparant. S'activaran les sirenes i per primera vegada es rebrà una alarma al telèfon mòbil.

El president del Port s'acomiada del càrrec satisfet de la transformació que hi ha hagut durant el seu mandat i convençut que el futur creixement està garantit amb els projectes que ja hi ha engegats. El conflicte amb els estibadors està en via per resoldre's.

Veïns dels barris de Ponent de Tarragona protesten dins del Centre d'Atenció Primària de la Granja per denunciar la situació de saturació que viu el CAP. Reclamen des de fa molt temps més professionals i que es redueixin els temps d'espera que triguen per ser atesos.

Empitjora la situació de sequera a l'Espluga on els dipòsits d'aigua estan per sota del 20 per cent de la seva capacitat. Hi podria haver mesures més severes com tallar l'aigua tot un dia. De moment, es farà de 7 de la tarda a 7 del matí.

El Salou Futbol Sala planta cara contra el Peñíscola, de superior categoria, i perd amb honor a la tercera ronda de la Copa del Rei. El partit va jugar-se a Mont-roig del Camp, a l'espera de la instal·lació d'un nou parquet del Milà que ha arribat avui mateix.

Programes més recents a TAC12