Notícies 12. Edició migdia. 11/10/2022

Quim Nin serà un dels homes forts del nou govern de la Generalitat. Serà el número 2 de la conselleria de Rercerca i Universitats. El seu nomenament arriba amb Junts fora del govern precisament quan ell va ser un dels homes de confiança de l'expresident Carles Puigdemont. És vicepresident de la Diputació i va ser delegat de la Generalitat al Camp de Tarragona.

L’Aeroport supera l’etapa pandèmica i recupera gairebé els mateixos viatgers que tenia abans de la crisi sanitària. Durant el setembre hi han passat 148.000 usuaris, uns 13.000 menys que el setembre del 2019. Gairebé la totalitat són viatges estrangers.

Constantí desbloqueja la construcció del teatre auditori que estava aturat des de fa 7 anys. L'ajuntament ha licitat la redacció del projecte amb la intenció que l'obra estigui acabada d'aquí 2 anys. Costarà 4 milions d'euros.

Valls podria crear ajudes per rehabilitar façanes fora del nucli antic. Fins ara s'han centrat al centre històric on durant els últims 4 anys s'han invertit en aquests ajuts 200.000 euros.

El partit entre Volei SPiSP i Cèvol Torredembarra es podrà seguir a TAC12 i en directe, dissabte a dos quarts de nou del vespre. Es tracta de la segona jornada d'una Superlliga 2 que creuarà dos vells amics de pista, ara entrenadors: Vlado Stevovski i Iñaki Bescós.

Programes més recents a TAC12