Notícies 12. 01/08/2022

Tarragona rebutja que es traslladi sorra de la platja del Vinyet cap a Altafulla. Els estudis tècnics consideren que l'actuació posaria en perill l'equilibri de la zona. El 'no' tarragoní a la petició altafullenca se suma al ja mostrat per Torredembarra.

L'Ajuntament de Salou obrirà una comissió amb els veïns de Barenys per reforçar el diàleg sobre el futur Eix Cívic. Consistori i associació van reunir-se després de l'anunci de reformulació del projecte.

Altafulla recupera l'espai cultural de La Violeta després de tres anys sense funcionar per obres. Ha sigut el primer cap de setmana amb propostes a l'espai remodelat.

La Joves de Valls i la Jove de Tarragona compleixen a Vilanova amb els primers castells de nou pisos descarregats durant el present curs i que vam narrar en directe a TAC12. Dies intensos amb diades, també, a Vila-seca, Constantí i Vilallonga.

Comença bé el Nàstic amb triomf als penals contra el Saragossa, rival de superior categoria. La segona etapa de la pretemporada dels de Raül Agné es produirà aquest dimecres, també al Nou Estadi i contra el Huesca, un altre equip de la Lliga de Futbol Professional.

Programes més recents a TAC12