Notícies 12. 02/08/2022

 

L'atur puja al juliol per primera vegada en 14 anys. Es posa fre a 5 mesos de recuperació del mercat de treball i s'han registrat un centenar d'aturats més respecte al juny. Sindicats i patronal ho atribueixen als canvis de la reforma laboral i a la inflació. Tot i això, també és el juliol amb menys desocupats des del 2008.

El Port de Tarragona ja ha rebut un terç dels creueristes de la temporada. Enguany se n'esperen prop de 60.000, una xifra que es preveu augmentar en un futur. Es podria passar de 150.000 l'any vinent a 250.000 a finals d'aquesta dècada.

Els establiments d'oci nocturn de Salou reforçaran la seguretat contra les punxades de submissió química vinculades a potencials abusos sexuals. A la ciutat s'investiga un cas per la denúncia d'una noia.

Valls inicia avui Firagost amb uns 300 expositors als carrers del nucli antic. Hi haurà activitats festives i tradicionals al voltant d'un certamen que recupera enguany la seva essència i, com sempre, amb l'àmbit agrícola com a pal de paller.

El CBT donarà la plantilla per tancada quan incorpori un pivot de cara al pròxim curs a la Lliga EBA. És l'única peça esperada per Berni Álvarez després d'un estiu que ha arrencat molt mogut al Serrallo i que pràcticament defineix ja la nova plantilla.

Programes més recents a TAC12