Notícies 12. 08/07/2022

Ingresa a presó un veí de Montblanc de 36 anys que havia atracat amb un ganivet en dues benzineres de Valls i Vilallonga del Camp. Podria ser l'autor de 5 atracaments més seguint el mateix modus operandi.

Apareix a la zona del Fortí de la Reina de Tarragona el cadàver d'un home gran surant a l'aigua. L'han vist agents de la guàrdia civil mentre estaven fent treballs d'inspecció a la pirotècnia que dispararà aquesta nit.

Veurem com es prepara el dron que ens ofereix aquests dies vistes d'ocell dels castells de focs artificials per TAC12. Uns aparells que a més de proporcionar imatges espectaculars, també fan funcions de vigilància.

Entrarem al castells de Vila-seca, per veure la nova exposició obra de la fotògrafa Mayte Vieta i que ens transporta a un món de llum i foscor. Neix d'una experiència gestada durant la pandèmia i per la malaltia del seu pare.

La piscina olímpica Sylvia Fontana, de l'Anella Mediterrània, vol atraure més esportistes internacionals, especialment durant els mesos d'hivern i tardor. L'equipament també acaba de renovar el conveni amb la Federació Catalana de Natació per acollir-hi les seves competicions durant 4 anys més.

Programes més recents a TAC12