Notícies 12. 07/07/2022

El Concurs de Focs Artificials de Tarragona com mai l'havíem vist. TAC12 els ofereix l'espectacle des de l'aire, gravat amb dron des del cel tarragoní. Imatges inèdites per arrencar un concurs que torna després de dos anys de parada per la pandèmia.

Montblanc adjudica les obres per començar ja els treballs que han de servir per recuperar la zona del Pont Vell afectat per la riuada del 2019. S'hi invertirà més d'un milió i mig d'euros. No està tant clara l'actuació al Pont de Bolovi perquè la licitació ha quedat deserta per l'augment del cost de les obres.

El jutge no pararà el procés d'eutanàsia que va sol·licitar el pistoler de Tarragona, l'extreballador de Securitas que va disparar contra tres excompanys i un mossos d'esquadra. El jutjat d'instrucció 5 de Tarragona considera que no és competent per un cas així.

I atenció aquest vídeo, veurem com es va colar i va saltar el britànic George King des d'una atracció de Ferrari Land, a PortAventura. avui s'ha fet el judici ràpid. Haurà de pagar gairebé 500 euros de multa.

I en esports, el CB Salou s'enfrontarà a rivals bàsicament catalans, valencians i balears en la seva primer temporada a la lliga LEB Plata. La competició arrencarà al 8 d'octubre. Ara els salouencs se centren la confecció de la plantilla que es fixa com a objectiu aconseguir la permanència.

Programes més recents a TAC12