Notícies 12. Edició vespre. 09/06/2022

L'Ajuntament de Salou atura la construcció d'edificis a l'espai que ha de reordenar l'antiga via del tren. El projecte preveu aixecar una vintena de nous blocs al davant dels que ja hi ha, un fet que ha aixecat l'oposició de part dels veïns. Sí que continua endavant la conversió de la zona en una gran avinguda per on ha de passar el futur tramvia.

La nova zona d'activitats logístiques del Port tindrà un accés soterrat per sota l'autovia que uneix Tarragona i Salou, que serà clau per l'arribada de les mercaderies del polígon químic. L'obra s'ha licitat per 6 milions d'euros. Les obres podrien començar aquest mateix any.

Bones notícies per Torredembarra que rebrà 350.000 euros dels fons Next Generation per desenvolupar un projecte pel foment de la recollida de residus. Serviran en part per ampliar l’abast de la recollida porta a porta.

El sector serveis es manifesta pel centre de Tarragona per exigir millores salarials i laborals. Denuncien que hi ha molts convenis bloquejats d'un sector que en molts casos acumula contractes precaris.

18 anys i mig de presó per a l'assassí de l'amant de la seva exparella l'agost del 2020. La sentència s'acosta a la petició de la Fiscalia i l'acusació particular i queda lluny de la defensa, que en demanava una inferior als 8 anys.

El Nàstic no ha perdut cap partit contra el Vila-real B les últimes dues temporades. Avui recordarem què va succeir els darrers cops que els grana van disputar una final decisiva com la de dissabte. 90 minuts separen l'equip de pujar a Segona Divisió.

 

Programes més recents a TAC12