Notícies 12. 10/06/2022

El judici pel cas Inipro no començarà fins al 2024. Jutjarà l'exalcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i vuit persones més per un pressumpte desviament de diners de l'Institut Municipal de Serveis Socials cap al PSC.

Macrooperatiu policial avui al barri de Campclar de Tarragona contra dos clans familiars que es dedicaven al tràfic d'heroïna i cocaïna. Hi han participat més de 200 efectius dels mossos i la guàrdia urbana i ha permès detenir 9 persones, entre elles, dos dels líders.

I expectació també avui l Port de Tarragona. Aquest és el moment en què un vaixell de Salvament Marítim topa contra un veler que hi havia amarrat a la Marina Port Tarragona. El motor s'ha bloquejat durant una maniobra de sortida del Port. El veler s'ha enfonsat però no hi ha hagut ferits.

Satisfacció entre els veïns de la zona de Barenys per l'anunci de l'ajuntament de Salou de paralitzar de moment la construcció de nous edificis a tocar dels seus. Tot i això volen més informació. La setmana vinent es reuniran amb el consistori mentre continuen recollint signatures contra el projecte.

Demà a la nit és el gran moment esperat. Si el Nàstic guanya contra el Vila-real B, pujarà a Segona Divisió. Els de Raül Agné viatgen a Vigo sense absències i conscients que aquest cop empatar tampoc serveix. Quan s'acabi la final, especial Dorsal 12 en directe a la tele.

Programes més recents a TAC12