Notícies 12. Edició vespre. 01/06/2022

2 de cada 10 persones que han mort aquest any a les carreteres catalanes ho han fet a l'autopista AP7. Preocupa la xifra, motivada en part per l'augment de trànsit amb la desaparició dels peatges.

Comencen les votacions finals per conèixer qui serà el nou rector o rectora de la URV. Divendres es farà el recompte d'aquesta segona volta que compta amb dos aspirants, Maria José Figueras i Josep Pallarès.

Es posa en marxa el servei de salvament i socorrisme per totes les platges de Salou. Des de setmana santa es vigilava la de Llevant. A partir d'avui s'estén també a la Llarga, Ponent i Capellans amb una vintena de persones.

Avui que es commemora el Dia del Donant coneixerem el testimoni d'una mare que va donar els òrgans de la seva filla de 22 anys que va morir en un accident de trànsit. Les donacions estan creixent.

Joel Coch, Alberto Rabassó i Jordi Aumatell són els tres primers fitxatges de la Unió Esportiva Valls per a la temporada vinent. Aposta ambiciosa del club a Primera Catalana, incorporant tres efectius amb experiència dilatada a divisions superiors.

Programes més recents a TAC12