Notícies 12. 02/06/2022

Tarragona té menys de 42.000 aturats. És la xifra més baixa dels últims dos anys. Tots els sectors han guanyat ocupació durant el mes de maig, especialment el de serveis. En el conjunt de l'estat s'ha aconseguit baixar dels 3 milions d'aturats. No es veia des del maig del 2008.

La diputada d'Esquerra Republicana per Tarragona al Parlament i membre de l'executiva nacional del partit, Raquel Sans, no veu clar que el projecte de Hard Rock s'acabi fent. Ha estat clara i contundent avui en l'entrevista que podran veure al programa Saló de plens d'aquesta casa.

Valls atura la construcció del carril bici que havia d'anar des de l'estació de busos fins a la zona del Fornàs. Les crítiques que han aixecat les obres han fet que l'alcaldessa hagi pres la decisió. Es vol repensar, tot i que els treballs estaven molt avançats.

Aigües de Montblanc compra 130 hectàrees dels terrenys on hi ha una cinquantena de fonts que nodreixen d'aigua de boca al municipi. Es busca protegir aquest entorn que podria ser la principal porta d'entrada al futur Parc Natural de les Muntanyes de Prades.

Vila-seca organitzarà la seva primera mitja marató atlètica. Se celebrarà el 23 d'octubre i comptarà amb un recorregut que travessarà la majoria de punts turístics tant del nucli urbà com de La Pineda.

Programes més recents a TAC12