Notícies 12. 09/03/2022

L'economia tarragonina no creixerà tant com es preveia. Les conseqüències econòmiques de la guerra a Ucraïna frena les bones perspectives que es tenien per aquest any. Preocupa la inflació marcat per la pujada històrica del preu de l'energia.

Torredembarra amplia el Centre d'Atenció Primària amb dos nous mòduls per a les urgències i pediatria. Les actuals instal·lacions, a l'espera del nou CAP que s'ha de construir, estaven saturades sobretot a l'estiu quan la població es multiplica.

Tarragona recupera la Torre forta com a espai per a serveis socials. S'hi faran obres per adequar aquest espai tancat des de fa 8 anys. També servirà com a espai social i cultural pel barri.

Malestar entre els paradistes del mercat de la verdura de Valls que tornaran al centre del barri antic i deixaran el Portal Nou on l'ajuntament els va reubicar per la pandèmia. A l'altra cantó de la balança trobem veïns i comerciants del nucli històric que avalen el retorn.

Ha fet història i encara no és suficient. El Club Bàsquet Salou completa per primer cop un tomb sencer invicte a la Lliga EBA. Malgrat les 12 victòries seguides, queden quatre partits i ensopegar en algun d'ells podria suposar quedar-se fora de la fase d'ascens.

 

 

Programes més recents a TAC12