Notícies 12. Edició vespre. 03/03/2022

Avui sortiran des de Tarragona dos camions amb material de primera necessitat pels damnificats de la guerra a Ucraïna. La recollida de part del Camp de Tarragona se centralitza en una nau del polígon Riuclar on diàriament hi arriba roba, medicaments i menjar.

Tarragona dona per fet que arribaran 3 milions d'euros més de les ajudes europees del Next Generation per invertir en patrimoni i sobretot en la millora del Fòrum de la Colònia. També opta a 8 milions més per projectes ambientals, turístics i de digitalització.

Els pagesos es tornen a mobilitzar per protestar contra els elevats preus de producció i el poc que els paguen pels seus productes. Diuen que així la pagesia no pot sobreviure i que cada vegada s'estan abandonant més terres i que el relleu generacional es fa impossible.

També sortiran al carrer el col·lectiu de gent gran que reclama ser atesos dignament a les entitats bancàries. Creuen que no se'ls ha tingut en compte a l'hora de gairebé suprimir les atencions personalitzades i haver de fer qualsevol tràmit telemàticament o a través dels caixers.

Entrarem a una de les aules de l'Institut Jaume Huguet de valls on fan pràctiques de soldar a través de la realitat augmentada. L'aula virtual permet facilitar i millorar l'aprenentatge.

TAC12 emetrà en directe el CBT - Castelldefels d'aquest dissabte a la tarda. El partit pot situar els blaus gairebé al "play-off" d'ascens a la LEB Plata després d'imposar-se ahir a la nit al Barberà ens els últims segons.

Programes més recents a TAC12