Notícies 12. Edició migdia. 01/03/2022

El territori es mobilitzarà aquesta tarda en contra la guerra a Ucraïna. Les concentracions s'han convocat per les 7 de la tarda davant dels ajuntaments. Avui coneixerem el testimoni d'una ucraïnesa que fa 18 anys que viu a Montblanc.

Onze detinguts en un dispositiu conjunt entre Mossos d’Esquadra, Policia Nacional i l’Europol contra una organització criminal dedicada a la falsificació de moneda.  S’han fet nou entrades a domicilis de Tarragona, Salou i també s'ha actuat a Andalusia.

El govern d'Altafulla aconsegueix aprova el pressupost d'enguany gràcies a l'abstenció del regidor no adscrit i el vot de qualitat de l'alcalde. Puja més de 10 milions i mig d'euros i preveu un paquet d'inversions de més de 2 milions d'euros centrades sobretot en la millora de la via pública.

El Consorci d'Aigües de Tarragona desviarà amb una nova canonada el tram de l'Ametlla de Mar que es va trencar al desembre i que va obligar a tallar el subministrament a una seixantena de municipis. Costarà un milió d'euros i es preveu que estigui operativa a principis d'estiu.

El CBT podria jugar demà contra el Barberà sense el seu entrenador. Berni Álvarez és positiu per coronavirus, a l'espera de complir el confinament i de donar negatiu, aquest mateix dimecres, en el test d'antígens. Els blaus intentaran recuperar el lideratge de l'EBA amb o sense ell a la banqueta.

Programes més recents a TAC12