Notícies 12. Edició vespre. 22/02/2022

La població que viu a Tarragona no creixerà en els propers 30 anys. Un estudi fet per l'ajuntament preveu que al 2050, la xifra sigui pràcticament la mateixa, al voltant dels 140.000 habitants. Això fa repensar completament el pla urbanístic que hi havia ja que contemplava un creixement més important de la població. 

La comissió d'urbanisme de la Generalitat aprova el pla urbanístic de Hard Rock. És una aprovació inicial que ara haurà d'estar pendent de les al·legacions que s'hi puguin presentar durant els propers 30 dies. La Plataforma Aturem BCN World ja ha dit que ho farà i que estudiarà portar-lo també als jutjats.

L'avi del nadó que van abandonar en un contenidor de Torreforta nega que abusés de la seva filla i mare de la víctima i que sigui maltractador. És el que ha explicat als mitjans després de negar-se a declarar en la sessió del judici d'avui.

Una empresa d'autocaravanes de Montblanc hauria estafat més de 100.000 euros a diferents clients. Els afectats diuen que s'han quedat sense diners i sense caravana. L'empresa està tancada.

La processó del Sant Enterrament de Tarragona es farà i mantindrà el recorregut habitual. Els seus organitzadors, la Congregació de la Sang, ho han aprovat per unanimitat. Estan pendents de protocols d'assajos i l'evolució de la situació sanitària per estudiar si cal introduir retocs.

Constantí comptarà amb un parc motor formatiu inèdit en l'àmbit estatal. Es construirà a prop del polígon industrial fruït de l'acord entre l'Ajuntament i el club de motociclisme. S'espera enllestir a l'estiu la primera fase dels treballs.

Programes més recents a TAC12