Notícies 12. 20/01/2022

El Museu Casteller de Catalunya a Valls obrirà aquest any. Ho assegura l'alcaldessa en una entrevista a aquest casa TAC12. Passades les Decennals, serà una de les grans prioritats.

L'ajuntament de Tarragona aprovarà un modificatiu de crèdit de gairebé 8 milions d'euros per paga sous, amortitzar crèdits i fer inversions com el nou gimnàs del barri de Sant Pere i Sant Pau. En paral·lel continuen les negociacions per trobar el suport necessari per aprovar un nou pressupost.

Rècord de contagis en un sol dia des que va començar la pandèmia. Parlem de gairebé 4.000 positius en només 24hores al Camp de Tarragona. També hi hem de sumar 4 noves víctimes mortals.

Es desmantella el peatge de l'AP7 a la sortida de Vila-seca-Salou. És l'ultim que continuava de peu des que el passat 31 d'agost va acabar la concessió de l'autopista.

Estarem a Montblanc per recordar com va arribar la imatge de la mare de Déu de la Serra a la vila ducal. Avui fa exactament 726 anys. S'han programat diversos actes per reivindicar la figura de la patrona montblanquina.

Els partits de Valls, Salou i CBT podran seguir-se en directe a través de TAC12. Dissabte emetrem el partit de Lliga EBA dels vallencs contra el Castelldefels. Diumenge al matí, el desplaçament a Menorca dels blaus, exclusivament per l'streaming de la casa. Acabarem la cobertura, diumenge a la tarda, amb el Salou-Barberà.

Programes més recents a TAC12