Notícies 12. 19/01/2022

Les persones d'entre 18 i 29 anys podran rebre la tercera dosi de la vacuna contra la covid quan hagin passat almenys vuit mesos des que van rebre la segona dosi. Per a la resta de franges, són cinc mesos. Avui s'ha obert aquesta franja per demanar hora.

Els bons comerç van deixar a Tarragona un impacte econòmic de més d'un milió 750.000 euros. De mitjana cada persona es va gastar uns 60 euros. Van estar operatius des de l'octubre fins a finals d'any i han superar les expectatives que tenia l'ajuntament quan els va posar en marxa.

L'església de Sant Francesc de Valls i la nova planta del Museu s'ompliran d'intervencions lumíniques i d'art contemporani durant les festes Decennals. Unes festes que també comptaran amb una ruta de tapes amb la participació d'una vintena d'establiments.

Els partits de la Lliga EBA tan sols s'ajornaran per la COVID si els equips sumen cinc o més positius. La Federació Espanyola de Bàsquet ha actualitzat el protocol en el moment més dur de la sisena onada. Fins ara tan sols calien tres contagis per anul·lar la jornada. Tant CBT, com Valls i Salou pateixen ara per ara casos actius de la malaltia.

Programes més recents a TAC12