Notícies 12. 08/11/2021

Justícia arxiva la denúncia per la compravenda dels terrenys on s'ha d'aixecar el complex turístic de Hard Rock al costat de PortAventura. La van presentar GEPEC i Aturem BCN World però la fiscalia no ha vist incidis de delicte. El projecte continua a l'espera que la Generalitat aprovi les modificacions que s'han de fer al pla urbanístic.

Desacord entre l'ajuntament de Tarragona i els veïns de Bonavista per l'endarreriment de les obres d'urbanització de l'espai on hi ha d'haver el centre comercial de Ten Brinke. El consistori hi treu importància mentre que els veïns consideren que estan incomunicats.

Les obres per tornar el xalet Villa Enriqueta de Salou a la seva estructura original costaran un milió 200 mil euros. L'ajuntament les ha adjudicat a l'empresa Garcia Riera. Una sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya obligava a fer aquests treballs per recuperar els treballs que s'havien fet a l'edifici noucentista per convertir-lo en un restaurant.

El Museu Bíblic es convertirà en el punt de partida de la futura ruta que hi haurà per les esglésies de Tarragona que guarden passos de Setmana Santa. De moment s'ha adaptat un espai que servirà com a centre d'interpretació.

El Volei SPiSP s'emporta el derbi local de la Superlliga 2 imposant-se al Cèvol Torredembarra per 3 a 0. Els locals són segons a la taula, en zona d'accés a la fase per pujar, i el Cèvol encara no ha puntuat. Un partit que pot veure's de nou íntegrament al web d'aquesta casa, tac12.tv

Programes més recents a TAC12