Notícies 12. 04/12/2020

TAC12 ha pogut entrar a l'UCI de l'Hospital Santa Tecla. Han pogut treballar millor durant aquesta segona onada perquè sabien a què s'atenien, però preocupa com pugui evolucionar la pandèmia perquè la pressió assistencial és molt elevada. Les dades de Salut demostren que la meitat dels ingressats al Camp de Tarragona ho estan a les unitats de cures intensives.

El Grup Ciudades Patrimonio de la Humanidad de España reclama que es formin consorcis per gestionar millor el patrimoni de les diferents ciutats. Ja ho tenen per exemple Mèrida i Eivissa i a Tarragona fa temps que es reclama.

I estarem al Pont del Diable de Tarragona on les tasques de neteja forestal que s'hi estan fent han permès localitzar les restes d'una pedrera romana. Estava documentada, però no se sabia que estava tan ben conservada i que era tan gran.

Ja ha començat el muntatge del pessebre de sorra de la Pineda, a Vila-seca, que enguany compleix vint anys. Es podrà visitar a partir de dimarts vinent quan ja estarà acabat. Està inspirat en els contes infantils.

Nàstic i Lleida Esportiu es veuen les cares diumenge a la tarda en el derbi català més exigent de tota la Segona B. Un triomf dels grana allunyaria l'equip local, rival directe, i reforçaria els ànims dels tarragonins, líders de la taula.

Programes més recents a TAC12