Notícies 12. Edició migdia. 03/12/2020

-

Catalunya no passarà a la següent fase de flexibilització dilluns vinent. Les dades no són bones i Salut no se la vol jugar. Continuarem amb les mateixes mesures almenys 15 dies més, quan el Procicat tornarà a avaluar les dades i decidir si fem una passa endavant o no.

Dissabte començarà el cribratge massiu a la ciutat de Tarragona que s'allargrà durant una setmana i es farà a l'Hotel Salut SB Exprés, a la plaça de les Corts Catalanes. S'hi han de dirigir persones asimptomàtiquess de més de 16 anys.

Salou invertirà en els propers 2 anys, 2 milions i mig d'euros per impulsar un turisme més sostenible. És un dels 25 municipis de tot l'estat seleccionats per rebre diners estatals i europeus.

Estarem a la inauguració del REC, el festival internacional de cinema de Tarragona, que ha ha engegat motors. S'hi projectaran 11 pel·lícules que no s'han estrenat encara a l'estat.

El Nàstic no guanya un partit de Lliga al Camp d'Esports de Lleida des de l'any 2006. Els de Toni Seligrat passen diumenge per un estadi on ni tan sols han marcat cap gol les últimes tres vegades. El Lleida Esportiu és un dels grans favorits per accedir a la fase d'ascens a Segona.

 

Programes més recents a TAC12