Notícies 12. Edició vespre. 20/10/2020

L'augment de casos de coronavirus farà que l'Hospital Santa Tecla de Tarragona atengui també casos que necessitin hospitalització. Fins ara tots es tractaven a l'Hospital Joan 23 i a l'hospital Sant Joan de Reus. Els casos greus que necessitin ingrés a l'UCI es continuaran mantenint només a Joan 23 i a Reus.

Conseqüències econòmiques de la pandèmia. Els bars i restaurants de Valls no hauran de pagar la taxa de terrasses fins al 2022. L'ajuntament ha aprovat allargar la gratuïtat fins a finals de l'any vinent per un dels sectors que més està patint les conseqüències econòmiques de la pandèmia.

Veurem com la situació de pandèmia obligarà a modificar les visites als cementiris per Tots Sants. La majoria habilitaran itineraris perquè la gent passegi sense aglomeracions i es modificaran horaris. Es recomana també avança la visita abans de la diada de Tots Sants. A Tarragona, una geolocalització permetrà trobar la tomba que es busca sense perdre's.

El Port de Tarragona invertirà durant els propers 4 anys 330 milions d'euros en infraestructures. L'autoritat portuària i Puertos del Estado han aprovat el pla que preveu les inversions fins al 2024. Entre les obres destacades, la nova zona d'activitats logístiques, a tocar de la Pineda.

La fibra òptica podria arribar a tots els municipis de la Conca de Barberà a finals de l'any vinent. Pas importantper fomentar l'activitat econòmica i com una mesura més per frenar el despoblament de la comarca.

Els explicarem què farà aquesta casa per la Fira de Santa Úrsula que arrenca avui amb especial atenció als castells, tot i que no hi haurà diada. Reviurem la cursa de la Vella i Joves per ser els primers en carregar el 3de9sense folre, i farem en directe la ballada del seguici festiu que protagonitzaran diumenge a la plaça del Pati.

Programes més recents a TAC12