Notícies 12. Edició migdia. 21/10/2020

L'exsecretari general d'Interior, el vallenc Cèsar Puig, ha quedat absolt. La sentència de l'Audiència Nacional considera que ni ell ni la resta de la cúpula dels mossos i d'interior jutjades van cometre cap delicte de rebel·lió, ni sedició ni desobediència en el referèndum de l'1 d'octubre.

Segons les dades de Salut, al Camp de Tarragona el risc de rebrot s'ha enfilat fins als 515 punts, 74 més que ahir. Hi ha 108 ingressats als hospitals tarragonins. Estem igual que en la segona setmana del confinament, al març, si comparem la xifra d'ingressats als hospitals i d'atesos a les unitats de cures intensives d'ara i d'abans.

Rentat de cara al barri de Sant Salvador de Tarragona amb augment de la neteja i de les actuacions. Reivindicacions que els veïns feia molt temps que reclamaven i que se centren sobretot a l'entorn de l'església.

I estarem Valls, avui que és Santa Úrsula. Homenatge a les nenes i dones que porten el nom de la patrona en una celebració marcada per la pandèmia i que ha obligat a prescindir d'actes com la diada castellera que s'hauria de celebrar diumenge vinent.

El Nàstic no llençarà la Copa Federació i preveu un equip titular de màxims de cara a la segona ronda de demà al camp del Llagostera tot i la proximitat amb el partit de Lliga de diumenge. Els grana es troben a dues victòries d'accedir a la Copa del Rei.

Programes més recents a TAC12