Notícies 12. Edició migdia. 28/05/2020

El PSC suspèn de militància l'exalcalde Josep Fèlix Ballesteros i la regidora Begoña Floria, però el grup municipal de Tarragona no contempla les seves dimissions com a regidors. Des dels socialistes defensen la innocència de tots els acusats en el cas INIPRO. Mentrestant, l’alcalde Pau Ricomà ha donat a entendre que ell en la seva situació dimitiria.

L’Ajuntament de Tarragona estudia augmentar la distància de seguretat a les platges a deu metres quadrats, més del doble de la distància que recomana l’estat. El consistori també contempla que els usuaris no puguin passar més de tres hores consecutives a la platja.

Un grup de recerca de la URV identifica dos antiinflamatoris que bloqueja la replicació de la COVID-19.  És un bon punt de partida en la detecció d'un fàrmac per limitar l'expansió del virus mentre no es troba una vacuna.

Adéu al Jardí Vertical de la Tabacalera de Tarragona. El govern ha anunciat que es desmantellarà en les pròximes setmanes. Ho justifiquen per l'important estat de degradació en el que es troba l'espai que va costar més de 3 milions d'euros ara fa vuit anys.

La Unió Esportiva Valls veu possible fer-se un lloc estable a la Tercera Divisió. Tant la directiva com el cos tècnic aposten per la continuítat de la pràctica totalitast del bloc que ha estat capaç d'encadenar dos ascensos en dos anys.

Programes més recents a TAC12