Notícies 12. Edició vespre. 27/05/2020

L’exalcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, seurà al banc dels acusats pel cas INIPRO. Presumptament, a Ballesteros se li imputen fins a vuit delictes per suposades irregularitats a l'Institut Municipal de Serveis Socials de Tarragona.  De la lista d’acusats que també anirà a judici també en destaca l'exportaveu socialista, Begoña Floria.

Primeres dosis d'optimisme entre el sector turístic. Alguns allotjaments i empreses estan rebent les primeres reserves de cara als mesos de juliol i octubre. El sector es conforma ja amb tancar la temporada sense pèrdues i ara sembla possible.

La crisi del coronavirus també ha transformat les preferències en el mercat immobiliari. Van més buscats els habitatges amb sol i amb alguna sortida a l'exterior.  També els pisos i cases allunyades del centre urbà. Mentrestant, la construcció d'obra nova cau un 70% durant el mes de maig.

Els episodis de males olors a la ciutat de Tarragona dels darrers dies podrien venir del mar, segons un informe d'Eurecat. Es descarta que l'origen fos la indústria química o les instal·lacions del Port de Tarragona. L'Ajuntament ha demanat que s'investigui.

L'ampliació del cementiri de Torredembarra serà una realitat en en quatre mesos. S'està construint una nova illa amb prop de 200 nínxols i més d'un centenar de columbaris. Un projecte que es considera urgent perquè només queden una vintena de nínxols disponibles.

Programes més recents a TAC12