×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 355

Notícies 12. Edició vespre. 30/03/2020

Quatre persones més han mort per culpa del coronavirus al Camp de Tarragona durant les últimes 24 hores, elevant així el total de víctimes a les 28 des que va començar la crisi. El nombre de nous casos confirmats és avui de 75 persones.

Al centre de la tercera edat la Nostra Llar dels Pallaresos s'haurien produit 4 postius amb la COVID-19, tot i que Salut encara no ho confirma. L'atenció també se situa en la residència Sanitas de Tarragona on s'han confirmat cinc positius de coronavirus. Més enllà dels centres de gent gran,els sindicats dels Mossos d’Esquadra denuncien dos casos positius de coronavirus a la comissaria de Valls.

L'Ajuntament de Tarragona demana al govern de l'Estat que suspengui temporalment el pagament de lloguers d'habitatges, oficines i locals comercials. Creuen que és necessari que el Consell de Ministres decreti demà mateix aquesta mesura per ajudar els més vulnerables davant la crisi.

L'enduriment de l'Estat d'Alarma limita les activitats econòmiques només deixant operatives les que es consideren serveis essencials. La imatge als polígons del Camp de Tarragona és desigual. Si bé en general, l'activitat ha anat a la baixa, les zones dedicades al sector logístic continuen amb un important trànsit de camions.

La Policia Local de Salou ha imposat gairebé 200 sancions i ha detingut dues persones per saltar-se el confinament des de l'entrada en vigor de l'estat d'alarma. Davant d'aquestes xifres, l'Ajuntament fa una nova crida a la responsabilitat per complir amb les indicacions de seguretat per combatre el coronavirus.

Programes més recents a TAC12