Es fa efectiu el canvi a Montblanc amb Oriol Pallissó com a alcalde

De la mà del fins ara alcalde, Oriol Pallissó ha rebut l'espasí que el converteix en el nou alcalde de Montblanc. Ha tingut el suport dels set regidors d'Esquerra, Junts per Montblanc i Despertem Poble, els tres partits que han pactat per formar govern i que ha acabat amb setze anys d'alcaldia de Josep Andreu.

En el seu primer discurs com a nou alcalde de Montblanc, Pallissó ha remarcat que liderarà un govern amb una nova manera de fer i ha reivindicat la regeneració democràtica que, diu, representa el seu govern. Pallissó també ha volgut dedicar unes paraules al fins fa poc alcalde, Josep Andreu, amb qui va compartir govern fins al trencament d'Agrupament Catalanista.

"EL PACTE DELS PERDEDORS"

Josep Andreu

Josep Andreu ha batejat el govern com el pacte dels perdedors. Assegura que ara hauran de demostrar amb feina el que han promès en campanya electoral. Mentrestant, Marc Vinya de Junts per Montblanc, que serà alcalde els dos darrers anys del mandat, ha destacat que el nou govern és sòlid i cohesionat.

Ramon de Domingo, el regidor de Despertem Poble, ha tornat a parlar del seu paper en les negociacions i ha assegurat que és un pacte positiu per Montblanc. El regidor del PSCJuanma Cabello, s'ha mostrat obert a continuar treballant a Montblanc i s'ha ofert per fer-ho, si cal, des del govern.

El ple d'investidura ha omplert de gom a gom la sala de plens de l'Ajuntament de Montblanc. Un consistori de 13 regidors i regidores que estrena algunes cares.