L'oposició critica la gestió del govern de Montblanc pel volum de factures endarrerides

El ple de Montblanc d’aquest mes de novembre va aprovar la tramitació d’una seixantena de factures a proveïdors que estaven aturades per manca de partida pressupostària. En total, sumen més de 350.000 euros. El govern justifica el retard per l’increment del cost de l’energia, que ha alterat les previsions de despesa dissenyades al pressupost.

L’oposició va aprofitar la situació per carregar contra la gestió de l’equip de govern. Tot i que Agrupament Catalanista va facilitar l’aprovació del punt amb una abstenció, va advertir, que el procediment no és l’adequat. Junts per Montblanc va anar més enllà i es va oposar a la tramitació entenent que el govern ha de respondre de la seva manca de previsió.

AMPLIACIÓ DEL CÀMPING

Més enllà d’aquest punt, el plenari va servir per aprovar, en aquest cas de forma unànime, una modificació parcial del planejament urbanístic per permetre l’ampliació de les instal·lacions del càmping Montblanc Park.

També es va aprovar de forma consensuada un conveni amb el Consell Comarcal que regularà l’ús de les imatges de videovigilància a la deixalleria d’emergència del municipi.